Welkom

Peter met bus.jpgDijkhorst Bouwservice richt zich op alle mogelijke verbouwingswerkzaamheden tussen de fundering en het dak van uw woning of bedrijfspand. U kunt daarbij denken aan interne verbouwingen in uw woning of bedrijfspand (bijvoorbeeld het toilet, de badkamer of de keuken), maar ook de uitbouw van uw leef- of werkruimte behoort tot de mogelijkheden.

Wilt u uw woning of bedrijfspand laten renoveren? Ook dan bent u bij Dijkhorst Bouwservice aan het juiste adres. Dijkhorst Bouwservice beschikt over een uitgebreid netwerk aan specialisten om ook grotere verbouwingen tot een succes te maken.

Tevens kunt u bij Dijkhorst Bouwservice terecht voor passend bouwadvies (meedenken in uw bouw-verbouwplannen). Er kan u veel werk uit handen worden genomen bij complexe bouwkundige werken door Dijkhorst Bouwservice in te huren als uitvoerder voor deze projecten.

Bij Werkzaamheden vindt u uitgebreidere informatie over de diverse diensten die Dijkhorst Bouwservice aanbiedt. Neemt u bij vragen gerust contact op voor meer informatie.

Bewaren